Pogosta vprašanja - Plačila in vračila

?

?

Pošiljka

Ko prejmemo potrditven mail s strani PayPal o izvršenem plačilu boste kupci iz Sloveniji prejeli naročen izdelek v roku 5 delovnih dni in to BREZPLAČNO. Za nakupe izven meja Slovenije pa bo osnovni ceni dodan strošek pošiljanja, rok izdobave naročenega izdelka pa je od 4 do 20 delovnih dni.

?

Kdo izdeluje vaše produkte

100% vsi izdelki, ki so na prodaj na strani www.bojanratej.com so 100% moje delo. To se najprej začne z zamislijo, nadaljujeje z izbiro materijala ter implementacije prvih skic na obdelovanec. Kasneje pa se začne obdelava z rezanjem, brušenjem, barvanjem ali zaščito materijala. Velik povdarek dam temu, da sem najprej sam z njim 100% zadovoljen, saj ni nujno, da je končni izdelek takšen kot sem si ga zamislil na začetku. Zato se ne malokdaj zgodi, da izdelek včasih že med obdelavo ali pa celo ko je končam zavržem.

?

Odkod nabavljate les

Na sedež podjetja dobivam surovce, kar pomeni, da se v večini primerov sam odpravim do kmetov, lokalnih žag ali posameznikov kje grem najprej na ogled lesa.Ko govorimo o kuhinjskih deskah, so v večini primerov te narejene iz rezanega, predvsem domačega lesa. Vsi ostali izdelki pa nastajajo iz recikliranega lesa v določenij primerih pa tudi ti iz rezanega slovenskega lesa.

?

Kako skrbim za svoj izdelek

Če najprej govorimo o kuhinjskih deskah naj povem, da so te v osnov zaščitene z naravnim lanenim oljem. Ker pa je les živ materijal moramo za njega tudi tako skrbeti. Pomeni, da kuhinjskih desk ne puščamo v vodi, da so takoj po uporabi oprame pod mlačno vodo z nekaj nežnega detergenta, da imamo v hiši vsaj tri deske za rezanje na katerih režemo podobna živila. Ker pomeni, da imamo za sadje in zelenjavo eno desko, za meso, ribe in klobase drugo desko ter za vse ostalo tretjo desko. Če pa vseeno opazimo, da s časom deska postane malo "kosmata", jo speremo, posušimo in jo narahlo zbrusimo z brusilnim papirjem št.400. Takoj po brušenju pa jo namažemo z lanemim oljem. Nikoli z jedilnim.

Dolgi vrh 31, Laporje

Slovenija

 (+386)040 250 147

  • Facebook - White Circle

NAROČITE SE NA E-NOVICE IN NIKOLI NE BOSTE ZAMUDI NOVOSTI

Vse pravice pridržane. Copyright     2018 bojanratej